Specialister på kvalitativa undersökningar

     

WSP Group

”Enastående förmåga att sätta sig in i komplicerade, tekniska sammanhang”

Siv Axelsson är stabschef på WSP, som är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag med 17 000 medarbetare som arbetar på över 300 kontor i 30 länder. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus & industri, transport & infrastruktur samt miljö & energi.

Siv har samarbetat med Visus under flera år, både i nationella och internationella uppdrag: - Jag får alltid en kompetent och välarbetad analys av läget när jag jobbar med Visus, säger hon. Vår bransch är ju tekniskt komplicerad, men Visus har en otrolig förmåga att sätta sig in i komplicerade frågeställningar och skapa förtroende. Alltid insatta i fackområdena vilket ger ett seriöst och engagerat intryck. Det bidrar även till att skapa en positiv känsla för WSP.

Det senaste uppdraget handlade om BIM (Building Information Modeling). - BÍM är ju en väldigt stor fråga och vi försöker vara, « thoughtleaders » på det området. Vi ville ta nästa steg och vidreutveckla våra tjänster. Visus gjorde djupintervjuer med nyckelkunder inom ett kundsegment och kom tillbaka med en struktur och analys och insikter vi inte hade lurat ut själva.

Siv Axelsson

HR and Communication Director, WSP Europe